Tijdens de persconferentie is bekendgemaakt dat de Horecabranche vanaf 1 juni binnen (met beperkt aantal gasten) en buiten weer open mag. Eerder introduceerde Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos Zwolle al haar ‘7 Meeting Hygienics’ waarin zij als Meeting & Event Center zorgdragen voor een veilige meeting omgeving volledig aangepast naar de geldende RIVM-maatregelen. Vandaag introduceren zij een nieuw vergader en congresconcept: Hybrid Meetings.

Nieuw Zwols vergader- & congresconcept: HybridMeetings.nl

Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos Zwolle

HET NIEUWE NORMAAL

“De afgelopen tijd heeft het videovergaderen een enorme opmars gemaakt, een begrijpelijk gevolg in deze tijd van thuiswerken. Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos Zwolle gelooft ook in het ‘nieuwe normaal’ in de kracht van ontmoetingen.

Om dit mogelijk te maken in de 1,5 meter samenleving hebben we een nieuw vergader- en congresconcept ontwikkeld waarin er op veilige wijze zowel kleinschalige (trainingen, vergaderingen en cursussen) als grootschalige (events en congressen) bijeenkomsten gefaciliteerd kunnen worden”, aldus Ingeborg Peterson, Directeur & Gastgever Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Theater Buitensoos.

[Tekst gaat door onder de foto.]

HYBRID MEETINGS

Hybrid Meetings is een combinatie van een intieme live setting en een livestreamverbinding. Simpel gezegd; een deel van het gezelschap is fysiek aanwezig in de locatie en een ander (ongelimiteerd) aantal deelnemers neemt online deel aan de vergadering, het congres of event.

“We bieden verschillende Hybrid Meeting pakketten aan om alle soorten bijeenkomsten – groot en klein – te kunnen faciliteren én interessant te maken voor onze opdrachtgevers.

De pakketten bestaan onder andere uit een interactief streamingplatform, HD-audiovisuele apparatuur en fysieke ondersteuning van technici. Ook kunnen we desgewenst een cateringbox op het adres van de online deelnemer laten bezorgen, zodat ook zij van onze hartverwarmende hospitality genieten. Zelfs grootse congressen en events zijn met Hybrid Meetings weer mogelijk”, aldus Ingeborg Peterson.

[Tekst gaat verder onder de foto.]

NIEUWE KANSEN

Dit nieuwe vergader- en congresconcept helpt organisaties om ook in deze crisistijden zichtbaar te blijven en haar doelstellingen te behalen op een manier die veilig, doeltreffend en budgetbewust is.

Een interessante bijkomstigheid is dat het zelfs nieuwe inkomstenstromen kan genereren. Door in te zetten op prijs- en doelgroepdifferentiatie, een ongelimiteerd aantal online deelnemers en het aantrekken van sponsoren.

Sponsoren kunnen zich bijvoorbeeld verbinden aan het Hybrid Congres of Event met hun eigen brandend content. Het concept draagt bij aan de productiviteit van alle deelnemers. Zij kunnen op ieder moment instappen en de content ook terugkijken. Er zijn ook minder reisbewegingen. Kortom een win-win-win.

DUURZAAM EN VEILIG

Nieuwe Buitensocieteit & Theater Buitensoos Zwolle willen hiermee laten zien dat er ook, of misschien wel juist, in crisistijden nieuwe mogelijkheden ontwikkeld worden, om op een veilige en duurzame manier bijeenkomsten te blijven faciliteren.

Het Zwolse Meeting & Event Center wil hiermee een bijdrage leveren aan het ‘nieuwe normaal’.