Huub Eysink van Hair Plaza genomineerd voor Coiffure Award 2020

Huub Eysink van Hair Plaza heeft een nominatie in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode – fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. 

In Londen vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking vindt zondag 19 april plaats in Studio21 te Hilversum en wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder.

Haarstylisten uit het hele land werden gevraagd een professionele fotoserie van 4 foto’s in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Een ware stormloop van zeer creatieve inzendingen was het gevolg.

De beelden laten zien waar Huub Eysink goed in is: prachtige coupes, van inspiratie tot creatie.

Modellen van Huub Eysink van Hair Plaza

Coiffure Award

De Nederlandse Coiffure Award behoort tot de meest toonaangevende en grootste kappers evenementen ter wereld. Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent.

Het winnen van een van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme Hairdresser of the Year-titel, is bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon.

De Coiffure Award wordt georganiseerd door Schwarzkopf Professional, ondersteund door de ANKO en mediapartner Coiffure Media Group en is open voor alle in Nederland werkzame kappers.

Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jurering ronde vindt plaats in Londen door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend.

De winnaars van de Pers Award & Consumer Award worden door respectievelijk een persjury en het publiek gekozen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamour event en haartrend spektakel waar jaarlijks circa 1000 Nederlandse kappers en bekendheden uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn.

www.coiffureaward.nl