Plankenland opent nieuwe showroom in Zwolle

Het is feest bij Plankenland! Op 28 februari openen ze namelijk de deuren van de nieuwe showroom aan de Eiffelstraat 40. Dat was een hele onderneming, stelt Marloes Balk: “De verbouwing hebben we als gezin samen met familie en vrienden gedaan. Een écht familiebedrijf, dus!” Aan al dat harde werken komt deze maand een eind. De opening van de showroom wordt namelijk met een groot feest ingeluid.

Plankenland // Familie BalkNieuwe showroom Plankenland

Meer ruimte en meer assortiment

De Baileystraat 2J. Tot voorheen was dit adres onlosmakelijk verbonden met Plankenland. De perfecte locatie. Toch koos de familie Balk ervoor om te verhuizen. De reden? Het pand van de buurman stond te koop. En dat bood voordelen.

Hoewel het hemelsbreed maar 180 meter scheelt, krijgt het bedrijf er veel ruimte voor terug. Zo ruilt Plankenland 75 m2 opslag en 75 m2 showroom in voor ruim 200 m2 opslag en 300 m2 showroom.

Meer ruimte biedt vaak meer mogelijkheden. Mogelijkheden die Plankenland maar wat graag wil benutten. Zo heeft het bedrijf haar assortiment aan vloeren flink uitgebreid. Na de opening zijn er dan ook nieuwe modellen PVC en laminaat te vinden. Daar houdt het echter niet op. Ook dochterbedrijf The Stairs Factory heeft een eigen plekje binnen de showroom verworven. Klanten van Plankenland kunnen er nu dus ook voor een traprenovatie terecht.

Een feestelijke opening

Avonden. Weekenden. Sinds afgelopen zomer is de familie Balk flink aan het klussen geweest. Hier komt deze maand een einde aan. Op vrijdag 28 februari wordt de nieuwe showroom feestelijk geopend.

Genodigden kunnen tijdens deze festiviteit genieten van de heerlijke hapjes van BLOCKS en meedeinen op de muziek van bekende Zwollenaar: DJ Hans Plattel. Eén ding is zeker: de nieuwe start wordt feestelijk ingeluid.

Donatie aan Trees for All

Plankenland geeft veel om de toekomst. Die van ons en die van onze kleinkinderen. Cadeaus die tijdens de opening worden meegebracht, worden daarom stuk voor stuk aan Trees For All gedoneerd. Dit geldt ook voor de houten vloeren die zij in het nieuw pand gaan verkopen.

Voor iedere verkoop laten zij door deze stichting een boom planten. Plankenland wil hiermee bewust investeren in duurzame bosprojecten in Nederland en daarbuiten.