Bruiloftsfotograafzwolle wint internationale bruidsfotografie award met Zwolse foto

Simone Nijssen, eigenaresse van Bruiloftsfotograafzwolle.nl, springt een gat in de lucht. Haar foto, gemaakt in de Schepenzaal van de gemeente Zwolle heeft een internationale bruidsfotografie award gewonnen.

Award winnende foto in Zwolle - Echtpaar in Schepenzaal

De prachtige zwart wit foto kreeg de waardering van een internationale jury van top bruidsfotografen. Simone mag voor de tweede keer in haar carrière als trouwfotograaf een internationale bruidsfotografie award in ontvangst nemen.

Simone is buitengewoon trots op de award en in het bijzonder voor deze foto. Als enthousiast en jonge ondernemer uit de stad met een passie voor trouwfotografie en het maken van blije en vrolijke foto’s, is het extra speciaal dat uitgerekend deze foto een award mag ontvangen.