Gratis koffieconcert Zwolle

Zoekt u een leuk gratis uitje op een doordeweekse ochtend? Of bent u verzot op sprookjes? Na een gezellig eerste concert geeft pianist Wouter Harbers op maandagochtend 11 november weer een koffieconcert in boekhandel Waanders in Zwolle. Samen met violist Robert Cekov neemt hij u mee naar de wereld van de muzikale sprookjes.

U bent vanaf 10:15 uur hartelijk welkom bij Waanders In de Broeren. Deze prachtige kerk met boekhandel en brasserie is een waardige plek om de dag goed te beginnen. Voor het concert wordt gezellig koffie gedronken.

Vanaf 11:00 uur geeft Wouter een toegankelijk concert van een uur, waarbij hij de muziek op een vrolijke en verrassende manier toelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten met de pianist.

Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@wouterharbers.nl of te bellen naar 06 2676 3338.

Muzikale Efteling

Wouter Harbers: “We beginnen met het vrolijke muziekje uit de paddenstoelen van het sprookjesbos in de Efteling. Daarna gaan we naar een prachtig Zwanenmeer, met betoverende muziek van Tchaikovsky. Hoe anders is het treurlied van Ravel, waarin hij huilt om een gestorven prinses… Huil mee met de Pavane.
Vervolgens trekken we naar de bergen van Noorwegen. Hier worden al eeuwenlang spannende volksverhalen doorverteld. Grieg zette ze op muziek in zijn spannende Peer Gynt Suite. De muziek begint met een rustige ochtendschemering en eindigt in een extatische Trollendans!
We sluiten het concert af met de sensationele Danse Macabre van Saint-Saëns, waar in de Efteling zelfs een hele attractie omheen is gebouwd.”

Initiatiefnemer

Deze koffieconcertserie is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.

Gratis koffieconcerten Zwolle // Wouter Harbers