Feestelijke opening trampolinepark Krazy Kangaroo Zwolle

Rebound World Zwolle is op 17 april overgenomen door Optisport. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om Rebound World om te toveren tot Krazy Kangaroo. Op 18 oktober is het zover en wordt Rebound World officieel Krazy Kangaroo.

Optisport beschikt inmiddels over vier trampolineparken, genaamd Krazy Kangaroo, en met de overname van Rebound World komt hier een vijfde prachtige locatie bij.

Krazy Kangaroo

Op een steenworp afstand ligt Zwembad De Vrolijkheid, wat ook een locatie van Optisport is. Met de opening van Krazy Kangaroo Zwolle aan de Ossenkamp 3 verbreedt Optisport haar aanbod aan bewegingsactiviteiten in de regio Zwolle.

Krazy Kangaroo Zwolle beschikt over 72 trampolines onderverdeeld in verschillende area’s, zoals: Free Jump, Slamdunk, Aeroball, Dodgeball en een Big Airbag. In deze area’s kunnen bezoekers zich uitleven, coole tricks laten zien, maar ook nieuwe tricks leren van gediplomeerde trainers. Daarnaast worden er ook diverse lessen aangeboden waaronder ‘Krazy Tricks’ en ‘Krazy Fit’.

Opening

Krazy Kangaroo wordt op vrijdag 18 oktober officieel en feestelijk geopend. Het gehele weekend staan er diverse activiteiten op de planning zoals; een freerunning parcours, ‘Meet & Greet’ met Youtuber ‘Timo Miedema’ en ook de mascottes ‘Zwolfje’ (PEC Zwolle) en ‘Zed de haai’ (Optisport) komen een bezoekje brengen.

Optisport

Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo).

In de bijna 350 accommodaties verspreid over 75 gemeenten brengen 2.300 Optisport medewerkers jaarlijks 17 miljoen bezoekers in beweging!

Meer info

Meer informatie over Optisport:  www.optisport.nl en www.optisport.nl/krazykangaroozwolle.