Evert Kwok presenteert scheurkalender 2020

Het Zwols / Amersfoortse cartoonistenduo Tjarko Evenboer en Eelke de Blouw, beter bekend onder hun pseudoniem Evert Kwok, heeft eindelijk gehoor gegeven aan een lang gekoesterde wens van hun volgersschare: er komt een Evert Kwok Scheurkalender 2020. De kalender wordt in eigen beheer uitgegeven en is exclusief verkrijgbaar via de eigen webshop van Evert Kwok en enkele geselecteerde boekhandels.

De Evert Kwok Scheurkalender 2020 bevat 320 pagina’s aan gortdroge humor. De hoofdmoot bestaat uiteraard uit een enorme lading woordgrapcartoons, waarvan meer dan de helft niet eerder in een uitgave verschenen is.

Gloednieuwe cartoons

De kalender bevat verder tientallen gloednieuwe cartoons, gouwe ouwe Kwokklassiekers, puzzeltjes, raadseltjes en andere ongein en op dinsdagen maakt het cartoonistenduo onder de noemer #absurdinsdag regelmatig een absurdistisch uitstapje.

De Evert Kwok Scheurkalender 2020 kost € 14,95 en is verkrijgbaar via www.kwokshop.nl, de eigen webshop van Evert Kwok.

Evert Kwok Scheurkalender 2020 Zwolle