McDelivery nu in Zwolle

McDelivery is vanaf vandaag ook beschikbaar in Zwolle. Met de app van Uber Eats kunnen gasten hun favoriete McDonald’s producten bestellen bij McDonald’s restaurants Zwolle-Centrum, Zwolle-Noord en Zwolle-Zuid.

Kortingscode

Download eerst de Uber Eats app voor Android of iOS. Met de code ZWOLLEATS krijg je €7,50 korting op de eerste twee bestellingen met een minimale bestelwaarde van €15 per bestelling. De code is geldig tot en met 31 oktober 2019.

McDelivery Zwolle

Franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra keek al lange tijd uit naar de komst van McDelivery:

“Wij zijn heel blij dat wij onze gasten vanaf vandaag het gemak van McDelivery aan kunnen bieden. Of je nu gezellig aan het wandelen bent aan de Potgietersingel of thuis op de bank naar PEC Zwolle zit te kijken: je kunt nu waar en wanneer je maar wilt je favoriete McDonald’s producten bestellen, simpel en snel op je mobiel.”

McDelivery nu ook in Zwolle

Doorslaand succes

“De uitbreiding van McDelivery naar Zwolle is een logische volgende stap in de uitrol van McDelivery in Nederland,” vertelt Joost Elshof, Brand Manager bij McDonald’s Nederland. “McDelivery wordt in alle steden waar we actief zijn ontzettend positief ontvangen.

Zo was de uitbreiding in steden als Leiden, Eindhoven, Tilburg en Enschede zeer succesvol. Met 40 restaurants in 17 steden zijn we goed op weg om steeds meer gasten McDelivery te kunnen bieden. Deze lijn houden we vast door de dienst nu ook in Zwolle te lanceren.”

McDonald’s één van de populairste Uber Eats-restaurants

Aukeline Tolman, de General Manager Uber Eats Nederland, is ook blij met de introductie van McDelivery in Zwolle: “McDonald’s is een van de meest populaire restaurants in de Uber Eats-app. Het is geweldig dat we deze mooie samenwerking nu nog verder in Overijssel uit kunnen breiden en Zwollenaren ook McDelivery kunnen aanbieden.”

McDelivery via Uber Eats is in juli 2017 in Nederland gelanceerd, als eerste in Amsterdam. Sindsdien zijn er steeds meer steden bijgekomen, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen, Haarlem, Delft en Eindhoven.

Hoe werkt het?

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account.

Waar en wanneer is McDelivery beschikbaar?

In Zwolle is McDelivery van maandag tot en met donderdag beschikbaar van 17.00 tot 23.00 en van vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 23.00. Benieuwd of je favoriete McDonald’s producten ook op jouw adres bezorgd kunnen worden? Voer je adres in op www.ubereats.com en check of jouw adres in de bezorgregio valt.