KEES in theater de Spiegel geopend

Klaar = KEES Restaurant

Na 3 maanden van verbouwing is afgelopen zondagmiddag 22 september restaurant KEES in Theater de Spiegel feestelijk geopend. Sinds september 2019 heeft Zwolse theaters dit mooie café-restaurant in eigen beheer. Het werd gevierd met gasten die meegeholpen hebben om van Koperen Kees, KEES te maken.

“We behouden graag wat goed is, maar houden ook van vernieuwing waar nodig! En dat ziet en merkt u. Ik ben trots op wat er in een korte tijd gerealiseerd is, een mooi begin om zo het nieuwe theaterseizoen te starten”, aldus Rob Zuidema, directeur van de Zwolse theaters.

Korting op eten

Tijdens de openingsweek en de week erna – van donderdag 26 september t/m zaterdag 10 oktober – vraagt KEES de gasten hun kritische mening te geven, om op basis daarvan de service te kunnen optimaliseren. In ruil daarvoor wordt er 20% korting op het eten gegeven!

Keuken

De keuken wordt geleid door Remko Poppe, die zijn kennis en ervaring opdeed bij onder andere Mooirivier in Dalfsen. Hij heeft passie voor het vak van jongs af aan en werkt graag met eerlijke producten. “Ik geniet ervan om gasten met herkenbare producten te verassen”, aldus Remko Poppe.

Sharing

Bij KEES kunt u eten delen. U proeft meerdere gerechten van de kaart, het is gezellig en u heeft voer voor gespreksstof! En het is gemakkelijk, u hoeft immers niet te kiezen. Geeft u aan of u speciale wensen heeft? Geniet van een heerlijke proeverij van voor-, hoofd en of nagerechten.

Wanneer open?

KEES is vanaf donderdag 26 september elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 16.00 uur voor borrel en diner. Daarnaast is het restaurant ook op andere dagen geopend mits er een voorstelling is in Theater de Spiegel. Reserveren kan via info@keesindespiegel.nl of 038 4277 388.