Ondernemersdag Zwolle 19 september voor ondernemers mét inspiratiesessie Peppergym

Ondernemers in de regio van Zwolle kunnen op 19 september terecht in het stadion van PEC Zwolle voor informatie en inspiratie over ondernemerschap. Door middel van een informatiemarkt en diverse workshops worden zij geholpen met het opstarten van hun bedrijf of het verder laten groeien van hun onderneming.

Het evenement wordt georganiseerd door Startersdagen.com, Rabobank IJsseldelta en Interpolis. Aanmelden is gratis mogelijk via www.ondernemersdagen.com/zwolle2019

Inhoud

De avond bestaat uit een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk seminars te volgen over privé financiën, omgang met de Algemene Voorwaarden, zichtbaar zijn als ondernemer, hoe je je tarief bepaalt en tips voor ondernemers.

Daarnaast spelen het netwerken, verbindingen leggen en ervaringen delen een belangrijke rol deze avond. Aanmelden is gratis mogelijk via www.ondernemersdagen.com/zwolle2019

Ondernemersdag Zwolle in Pec StadionOndernemersdag Zwolle in Pec Stadion

Inspiratiesessie over Peppergym

Peppergym, een fitness boutique, is een vooruitstrevend en vernieuwend concept in Zwolle. Peppergym vindt een divers hoogwaardig sport aanbod, veel coaching en begeleiding belangrijk. “Wij werken heel sterk vanuit het conceptueel denken, het opbouwen van een community en creëren van een merk. Dagelijks zijn we bezig om onze sporters/leden verder te helpen en zijn voortdurend bezig hen hier maximaal in te faciliteren.”

Tijdens de Ondernemersdag in Zwolle vertelt Peppergym hun inspirerende ondernemingsverhaal!