Mijlpaal voor vechtsportschool Tabonon

Meer dan 100 lesuren op het rooster

Vechtsportschool Tabonon Kickboksen & MMA heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Vanaf september staan er meer dan 100 lesuren per week op het rooster. In de 16 jaar van het bestaan van de vechtsportschool, is Tabonon uitgegroeid tot een sportschool met drie locaties, meer dan 1300 leden en 7 verschillende sporten op het rooster.

“16 jaar geleden begon deze sportschool als een kickboksgroep voor meiden. Door het groeien van het aantal leden en het aantal locaties, kwam er meer vraag naar meer sporten en meer lesuren”, vertelt eigenaresse Hanieh Kamran. Inclusief de nieuwe lesuren die per september gegeven worden, komt het aantal lesuren per week daarmee voor het eerst in het bestaan van Tabonon boven de 100 uur uit.

Van yoga en MMA tot kickboksen voor ouders met hun kinderen en 40+ers

De te beoefenen sporten worden inmiddels in allerlei vormen aangeboden. Zo zijn er uren om goed te leren kickboksen voor zowel beginners als gevorderden en wedstrijdvechters en wordt er ook yoga, krachttraining, grappling en MMA gegeven.

Maar er zijn in de afgelopen jaren ook speciale lesuren op het rooster verschenen. Een voorbeeld is ‘ouder & kind-training’, waarbij ouders met hun kinderen (vanaf 5 jaar) samen kunnen trainen. Maar ook kickboksen voor 40+ers of bokscoaching, waarbij leden al kickboksend zichzelf beter leren kennen en met lastige situaties in het dagelijks leven om kunnen leren gaan.

Lesaanbod aansluiten bij wensen van leden

“We zijn constant aan het vernieuwen en willen blijven verbeteren. Daarom passen wij ook ons lesaanbod regelmatig aan”, vertelt Kamran. “Onze leden kunnen bij onze trainers en ambassadeurs aangeven welke uren zij graag op het rooster willen zien. Daardoor hopen wij het lesaanbod bij de wensen van onze leden aan te blijven sluiten. Doordat onze leden meedenken, kunnen we ook meer bijzondere uren geven, zoals ouder & kind-training of een training waarbij kickboksen en krachttraining gecombineerd worden.”

Nieuwe lesuren per september

Mede door de input van de leden wordt het lesrooster per september aangevuld met meer bokszaktrainingen, een extra uur krachttraining en de nieuwe les ‘leren sparren voor beginners’. Al met al komt het lesrooster voor de 3 locaties daarmee samen op meer dan 100 lesuren per week uit.

“Dit is een prachtige mijlpaal die ik zestien jaar geleden nooit voor mogelijk had gehouden. We zijn er trots op dat we met onze trainers onze passie voor vechtsport in zoveel lesuren aan onze leden mogen overdragen”, besluit Kamran.

Over Tabonon

Tabonon (Thai Boxing Noord Oost Nederland) is al 16 jaar een van de grootste vechtsportscholen van Nederland, met als motto ‘Vechtsport voor iedereen’ en als kernwaarden: professionaliteit, kwaliteit, sfeer en veiligheid.

Op 3 locaties (2 in Zwolle en 1 in Raalte) worden kickboks-, MMA-, grappling-, en BJJ-lessen gegeven aan volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar. Daarnaast wordt er yoga, krachttraining, personal training en psychomotorische therapie aangeboden.

Kijk voor meer informatie op www.tabonon.nl.