Lodewijk Asscher in Zwolle

Interview over ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’

Lodewijk Asscher is op maandag 9 september in Zwolle. In de Stadkamer spreekt hij om 20.00 uur over zijn boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’. De toegang is vrij.

In ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ schrijft Lodewijk Asscher openhartig over zijn persoonlijke en politieke ervaringen. Het boek gaat over zijn persoonlijke zoektocht na de verkiezingsnederlaag van 2017.

Asscher grijpt terug op zijn eigen familiegeschiedenis en zijn persoonlijke ontwikkeling als politicus. Over zijn wethouderschap in Amsterdam, zijn rol als vicepremier en over zijn huidige functie: partijleider van de Partij van de Arbeid.

Wie

Daarover – en nog veel meer – gaat Asscher op maandag 9 september  in gesprek met de Zwolse  schrijfster en journaliste Nynke de Jong. Er  is natuurlijk ook alle gelegenheid zelf vragen te stellen en in gesprek te gaan met Asscher.

Wat

De avond wordt samen met boekhandel Westerhof en de Stadkamer georganiseerd. Het boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ is op de bijeenkomst te koop en er is ’s avonds gelegenheid om uw boek te laten signeren door Lodewijk Asscher.

Wanneer

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 9 september a.s. om 20.00 uur in Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1A te Zwolle. De bijeenkomst duurt tot 22.00 uur. De toegang is vrij.

Aanmelding

De Stadkamer is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (uitgang NS-station, centrum).

Aanmelding: zwolle.pvda@gmail.com of tel. (06) 20 60 53 58.

Lodewijk Asscher Partij van de Arbeid (PvdA)